11 proiecte imobiliare care au schimbat Cluj-Napoca în ultimii 10 ani

Postat Vineri, 18 Noiembrie 2016


Cluj-Napoca este un oraş în plină transformare, atât ca peisaj urban şi scenă culturală cât şi ca piaţă de investiţii. De multe ori schimbarea este mai greu de urmărit atunci când eşti în mijlocul ei. Dar este reală şi chiar impresionantă dacă te uiţi înapoi în timp. Un proiect interesant al companiei Yardi, una dintre multinaţionalele IT care şi-au deschis birou în Cluj în ultimii ani, aduce în prim plan tocmai aceste schimbări.

De la clădiri rezidenţiale şi instituţii de cultură şi entertainment, la parcuri industriale şi office, construcţiile noi au revitalizat acest oraş din inima Transilvaniei, au ajutat la crearea de locuri de muncă şi au adus Clujul în atenţia investitorilor locali dar şi a companiilor din străinătate. Azi Clujul vibrează cu evenimente culturale diverse, festivaluri internaţionale de muzică, oaze de verdeaţă şi relaxare şi o piaţă a muncii variată.

Doriţi să vedeţi care sunt cele mai mari proiecte care au schimbat faţa Clujului? Puteţi vizualiza aceste transformări mai jos, în 11 imagini inedite care prezintă locaţiile de dinaninte şi după construirea proiectelor.

1. Cartierele Mănăștur şi Europa

manastur si europa 2003-2014

 

2. Cartierul Bună Ziua

Fiind unul dintre cele mai noi cartiere ale Clujului, Bună Ziua vine cu o serie de beneficii pentru cei care aleg să-i spună „acasă”, inclusiv infrastructură modernă, magazine, spaţii de joacă pentru copii şi centre de relaxare. Grand Hill Residence - un ansamblu rezidenţial modern care oferă apartamente cu 1, 2 şi 3 camere - îşi doreşte să adauge un plus de dinamism şi culoare acestui cartier aflat în plină dezvoltare. Situat pe strada Trifoiului nr. 22-28, Grand Hill Residence şi-a propus să ofere noilor proprietari acces uşor la tot ceea ce înseamnă Cluj-Napoca, de la locuri de agreement, la centre comerciale, instituţii de învăţământ şi locuri de muncă. La Grand Hill veţi fi acasă, deasupra oraşului!

buna-ziua-2003-2014

 

3. Centrul comercial – rezidenţial Platinia

 

4. Proiecte rezidenţiale Intre Lacuri

 

5. Platinia Lounge Residence – Mărăști

 

6. United Business Center – Mărăști

 

7. The Office Business Center – Mărăști

 

8. NTT Data Tower – Piaţa Mihai Viteazu

 

9. Domus Business Center – Piaţa Muzeului

 

10. Sala Polivalenta – Centru

 

11. Universitatea Sapientia şi Biserica Catlolica – Piaţa Cipariu