5 Avantaje de Care Te Poţi Bucura Dacă Alegi să Locuieşti la Grand Hill Residence

Postat Duminică, 5 Februarie 2017


Piaţa imobiliară din Cluj-Napoca a cunoscut o adevărată explozie în ultimul an, cu o cerere crescută din partea cumpărătorilor şi o diversitate de noi proiecte rezidenţiale dar şi comerciale care schimba faţa oraşului cu fiecare zi ce trece. Printre cele mai noi ansambluri rezidenţiale din Cluj se numără şi Grand Hill Residence, un proiect premium cu 148 de apartamente care îmbină confortul urban cu o serie de facilităţi locative contemporane. Iată câteva dintre atuurile care transformă Grand Hill în alegerea perfectă pentru cei care îşi doresc un adevărat cămin la Cluj.

1. Locaţie Ideală, în Cartierul Bună Ziua

Situat pe strada Trifoiului nr. 22-28 într-o zonă selectă, ansamblul va permite accesul facil al locatarilor la tot ceea ce înseamnă spectacol urban, de la magazine şi restaurante, la business centers şi oportunităţi de agreement. Mai mult decât atât, cei care vor locui aici vor beneficia de panorame deosebite, ansamblul de tip P+10 fiind amplasat în cartierul Bună Ziua, deasupra oraşului.

Grand Hill Residence Cluj

2. Comunitate Modernă cu Facilităţi de Primă Clasă

Grand Hill este dezvoltat de Luca Prest, o companie cu experienţa masivă pe piaţa construcţiilor din România care cunoaşte îndeaproape dorinţele şi nevoile cumpărătorului modern. Mai mult decât un proiect imobiliar, dezvoltatorul şi-a propus să creeze o comunitate pentru cei care aleg să locuiască aici, cu spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare acoperite şi supraterane, mediu sigur şi apartamente spaţioase.

Siguranţa şi liniştea locatarilor a fost în prim plan încă din stadiile incipiente ale proiectului, astfel încât Grand Hill a fost gândit ca un condominiu cu administrare privată, cu cale de acces proprie. Spaţiile comune ale ansamblului vor fi monitorizate electronic iar clădirea va dispune la intrare de un birou de recepţie cu program permanent care va controla accesul persoanelor străine.

Iar pentru că orice familie modernă are azi în posesie şi o maşină, ne-am asigurat că toţi locatarii au acces şi la un loc de parcare auto, dar şi pentru bicicletă.

Ansamblul va pune la dispoziţia locatarilor:

 • 47 de locuri de parcare supraterane
 • 101 locuri de parcare subterane dispuse pe două niveluri de subsol
 • locuri de parcare subterane pentru bicicletă

3. Tipuri Variate de Locuinţe

Fiecare famile este unică şi are nevoi diverse de spaţiu de la locuinţa personală. Tocmai de accea, Grand Hill a fost proiectat să conţină mai multe tipologii de apartamente, cu 1, 2 şi 3 camere cu diverse configuraţii. Fie că îţi doreşti un apartament mai puţin expansiv dar totuşi călduros şi luminos sau o locuinţă generoasă, cu living room-uri largi şi dormitoare primitoare, vei găsi la Grand Hill casa mult visată.

Poţi explora aici apartamentele cu 1 cameră, 2 camere sau 3 camere disponibile la Grand Hill iar pentru detalii suplimentare, echipa noastră vă aşteaptă la biroul de vânzări de pe strada Trifoiului nr. 22-28.

Apartament 3 Camere Cluj-Napoca

4. Apartamente Finisate fără Costuri Extra

Toţi cei care au trecut prin procesul amenajării unei locuinţe ştiu că vine cu multe bătăi de cap, de la alegerea meşterilor, la selectarea şi cumpărarea materialelor, până la monitorizarea lucrărilor şi asigurarea unui bun mers al lucrurilor. Dar dacă ai putea trece de toţi aceşti paşi? Acum poţi, fara efort din partea ta! Apartamentele Grand Hill se vor preda complet finisate, tocmai pentru că înţelegem complexitatea acestor lucrări iar faptul că echipele noastre sunt formate din profesionişti asigură desfăşurarea lucrărilor în cea mai bună manieră. În plus, ştim şi că astfel clienţii noştri ies în câştig, economisind timp preţios dar şi alergături obositoare după meşteri şi materiale.

Pentru amenajările interioare, dezvoltatorul Luca Prest va pune la dispoziţia cumpărătorilor două seturi complete de finisaje, de diferite stiluri şi nuanţe, astfel că viitorul proprietar să îşi poată alege stilul decorativ în funcţie de preferinţele personale – fără costuri suplimentare. Toate apartamentele dispun de:

 • Uşi de intrare şi de interior
 • Centrală termică
 • Aparataj electric (prize şi întrerupătoare)
 • Pre-echipare pentru instalaţie de aer condiţionat
 • Distribuitoare de semnal telefonic, internet şi TV prin cablu
 • Încălzire în pardoseală
 • Pardoseală din gresie pentru holuri, bucătării şi băi, respectiv din parchet pentru celelalte încăperi
 • Băi amenajate şi complet utilate cu obiecte sanitare şi accesorii.

Pe lângă spaţii luminoase, gândite în cel mai mic detaliu, apartamentele vor oferi şi balcoane sau terase cu vederi panoramice, pentru ca oaza ta de relaxare zilnică să fie completă!

5. Raport Optim Calitate-Preţ

Nu în ultimul rând, preţurile transformă Grand Hill Residence într-o alegere atractivă, chiar în contextul în care Clujul trece momentan printr-o perioadă de explozie a costurilor aferente achiziţiei unui apartament.

Preţurile apartamentelor Grand Hill Residence pleacă de la 1,140 Euro/mp finisat cu loc de parcare subteran inclus. Ce vei găsi inclus în acest cost? Apartamente finisate cu mult bun gust şi materiale de calitate, loc de parcare, spaţii exterioare relaxante şi o locaţie selectă, în apropiere de centrul oraşului dar totuşi adăpostita de agitaţia urbană.

Apartamente Grand Hill Cluj

Pentru orice detalii legate de apartamentele Grand Hill, oferte personalizate, posibilităţi de plată sau vizite în şantier, te invităm să ne contactezi.