Cum poţi duce o viaţă calmă şi dinamică totodată mutându-te la Cluj

Postat Joi, 8 Iunie 2017


Clujul a trecut şi trece prin schimbări majore, care îi conferă în prezent demnitatea de oraş european. Toate investiţiile imobiliare făcute, toată activitatea prestată de societatea civilă în domeniul cultural-artistic, dar şi de divertisment sau de business, toate evenimentele de renume internaţional sunt motive să te muţi în Cluj-Napoca. La acestea se mai adaugă un motiv: faptul că acest oraş a fost numit Silicon Valley al Transilvaniei. Şi încă unul: este un centru universitar foarte dezvoltat şi performant.

Deşi efervescenţa Clujului este vizibilă cu ochiul liber de la depărtare, localnicii au rămas liniştiţi în sinea lor. Este acea genă a ardelenilor care se impune şi care oferă o judecată profundă a lucrurilor, o tendinţă de alocare generoasă a timpului pentru anumite activităţi.

Ce se întâmplă dacă stai cu chirie aici?

Dacă închiriezi un apartament aici, nu vei avea o surpriză neplăcută. Dincolo de viaţa care palpită în mod unic în acest oraş, anunţurile imobiliare disponibile online sunt precise, exacte, bogate în detalii fără să te pierzi în ele. Sunt de bun-gust şi înfăţişează suficiente fotografii actuale, destule informaţii şi un preţ care uimeşte prin rezonabilitate. În plus, există din abundenţă.

Câte camere să aibă apartamentul dorit? Depinde de bugetul disponibil, de ofertele întâlnite/descoperite şi de zona de amplasament. Dacă spre exemplu te interesează cartierul Mănăştur este foarte bine, dar trebuie să ştii dinainte care este amplasarea acestui cartier - la periferia oraşului. La o locuinţă nouă mai contează şi etajul, vederea, utilităţile, dotările, vechimea clădirii.

Un alt cartier, nou şi deosebit, este cartierul Bună Ziua, în care am construit noi proiectul Grand Hill Residence şi în care modernitatea are o anumită decenţă şi unde ospitalitatea este totală – la un asemenea nume de cartier, credem şi noi! Avem plăcerea de a vă anunţa că activăm chiar în inima cartierului!

Apartamente finisate Grand Hill Cluj

Din apartamentul tău, Clujul se vede superb

Traficul oraşului a devenit agitat în ultimii ani, dar nu a ajuns la nivelul infernal din Capitală - sau din oricare alt oraş european în plină dezvoltare de altfel - aşadar este suportabil, lucru verificabil când parcurgi oraşul de la un capăt la altul. Tensiunea în trafic există şi se manifestă, însă la un nivel mai redus, în limitele acceptabile situaţiei de fapt. Liniştea o poţi găşi pe deplin acasă, dacă optezi pentru un apartament mobilat cu gust sau îl mobilezi tu în acest fel.

Cartier Buna Ziua Cluj-Napoca

Să nu crezi că acest mix de calmitate şi dinamism este un paradox şi induce instabilitate! Acestea două se împletesc armonios, şi poate că numai din acest motiv merită să închiriezi o locuinţă în Cluj-Napoca! Dacă ai oportunităţi de business aici, ar fi şi păcat să nu fii cât mai aproape de ele!

Clujul nu poate fi singura localitate care merită recomandată pentru ceea ce are de oferit, însă este posibil să fie cea mai bună recomandare! Te tentează să-l încerci?