Cum să ai o casă plină de culoare: 5 idei uşoare de personalizare a noului apartament din Cluj

Postat Marți, 18 Octombrie 2016


Ţi-ai găsit în sfârşit apartamentul pe care ţi-l doreai în Cluj? Felicitări! De-acum începe partea cea mai frumoasă a construirii căminului ideal! Din start pleci cu un mare avantaj fiindcă apartamentele Grand Hill au fost gândite în cel mai mic detaliu astfel încât să răspundă nevoii de spaţiu a oricărei familii moderne. Acum ce-ţi rămâne de făcut este să găseşti stilul de amenajare şi design care ţi se potriveşte şi să-l personalizezi în funcţie de preferinţele personale. Mai jos am adunat câteva idei de design interior cu care să porneşti la drum în amenajarea locuinţei.

1. Adăugă un plus de voioşie casei cu elemente de decor viu colorate

Indiferent de schema de design pe care o alegi, fie ea clasică, contemporană sau boemă, pentru a fi călduroasă o casă are nevoie de energie pozitivă. Cea mai uşoară metodă de a crea o atmosferă plăcută este prin introducerea câtorva accente colorate, fie că este vorba de câteva perne vioaie, o perdea diafană, un covor multicolor sau un tablou de perete care să îţi inspire o stare de bine.

Decor marin

Unde găseşti decoraţiuni în Cluj? Nobila Casa are câteva opţiuni interesante în materie de elemente de decor.

2. Nu te feri de elemente surprinzătoare

O casă chic nu înseamnă neapărat că trebuie să conţină doar piese de mobilier scumpe sau decor care să poarte semnătura unui designer. Îţi poţi crea tu propria arta prin înrămarea unor fotografii cu locuri care îţi sunt dragi şi aşezarea lor pe un perete în living. Mai mult decât atât, pune-ţi creativitatea şi îndemânarea la treabă şi construieşte-ţi o măsuţă chiar tu. Pentru o variantă mai puţin costisitoare, poţi folosi paleţi de lemn; puţin şlefuiţi şi recondiţionaţi, paleţii se pot transforma în piese de mobilier surprinzător de frumoase.

Decor colorat living room

Unde găseşti mobilier din paleţi în cazul în care creativitatea şi meşteşugăritul nu merg mana în mână? Vezi aici o echipă de oameni talentaţi care pot face orice îţi doreşti, de la mese şi rafturi până la mobilă de bucătărie şi canapele – totul din paleţi.

Canapea din paleti

3. Invită natura în casă

Frumoasă, frumoasă..dar şi sănătoasă! Purificarea aerului din locuinţa ar trebui să te preocupe la fel de mult precum latura estetică a casei. Un prim pas pe care îl poţi face pentru a-ţi proteja familia de efectele negative ale poluanţilor şi toxinelor din jur este să alegi nişte plante de interior care să ajute şi la crearea unui mediu sănătos.

Un studiu efectuat de NASA a demonstrat că anumite plante de apartament îmbunătăţesc calitatea aerului prin diminuarea concentraţiei de toxine existente în spaţiile locuite, cum ar fi benzenul, formaldehidele şi amoniacul.

Pe lângă valoarea estetică, plante precum iedera, azaleea, filodendronul, orhideele dendrobium, aloe vera, crizantema, anthuriumul sau crinul păcii te vor ajuta să-ţi transformi apartamentul într-un adevărat locuşor de răsfăţ, plăcut şi sănătos, astfel încât să te simţi cu adevărat acasă!

Plante sanatoase de apartament

Unde găseşti plante frumoase de apartament? Încearcă Flower Time - au o diversitate mare de plante verzi şi specialişti în grădinărit urban care te pot ajuta cu câteva sfaturi de întreţinere pentru început.

Dacă încă eşti în căutarea locuinţei mult visate, te invităm să ne contactezi şi îţi vom prezenta oferta noastră de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere în Cluj-Napoca!