Despre noi


Dezvoltat de Luca Prest, o companie cu experienţă masivă pe piaţa construcţiilor din România, ansamblul Grand Hill Residence îşi propune să aducă un strop de unicitate, rafinament şi confort la superlativ pe piaţa rezidenţială clujană.

Amenajările de înaltă calitate, materialele speciale şi specifice arhitecturii Clujului, precum şi finisajele interioare şi exterioare de primă clasă aşează Grand Hill Residence între proiectele premium derulate în Cluj Napoca.

Apartamente Grand Hill Residence

 

Descrierea Proiectului

 

Dacă eşti în căutarea unui apartament nou, cu un design modern, spaţii luminoase şi finisaje de calitate, îl vei găsi la Grand Hill Residence! 

Amplasarea ansamblului a fost aleasă cu mare atenţie, pentru ca tu să te poţi bucura de tot confortul unei locaţii urbane fără a renunţa la liniştea de care ai nevoie după o zi lungă de muncă. Situat în inima cartierului Bună Ziua, pe o proprietate în suprafaţă totală de 4,455 mp, complexul Grand Hill include o clădire cu o amprentă de circa 1,015 mp deservită de spaţii verzi, căi de acces şi locuri de parcare exterioare pe o suprafaţă de circa 3,440 mp.

Organizată pe 13 nivele, fiecare cu suprafaţă utilă de circa 796 mp, clădirea este compusă din:

 • Subsol 1, respectiv Subsol 2 – parcare acoperită, casa scărilor, casa lifturilor
 • Parter - 2 apartamente cu 1 camera, 8 apartamente - 2 camere, 2 apartamente cu 3 camere, lobby
 • Etajele 1, până la 8 - 2 apartamente cu 1 camera, 8 apartamente cu 2 camere, şi 4 apartamente cu 3 camere
 • Etajul 9, respectiv 10 - 2 apartamente cu 1 camera, 6 apartamente cu 2 camere, şi 4 apartamente cu 3 camere

Imobilul beneficiază de patru ascensoare pentru persoane care circulă de la subsol până la ultimul etaj.

O Comunitate Modernă care Îmbina Rafinamentul cu Dotările Exclusiviste!

Apartamentele au fost gândite în cel mai mic detaliu astfel încât să răspundă nevoilor oricărei familii moderne. Pe lângă spaţii largi, armonioase şi luminoase, locuinţele vor oferi şi o panoramă superbă asupra întregului oraş. Fiecare apartament dispune de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia.

 

Ansamblul Rezidential Grand Hill Cluj Napoca

 

În plus, ştim că fiecare familie are propriile dorinţe şi aşteptări de la căminul său. De aceea îţi prezentăm soluţii diferite de compartimentare şi finisare, pentru ca tu să te simţi cu adevărat acasă!

Amenajări Interioare de Primă Clasă

Apartamentele se vor preda finisate cu materiale premium. Finisajele includ:

 • Uşi de intrare şi de interior
 • Centrală termică
 • Aparataj electric (prize şi întrerupătoare)
 • Încălzire în pardoseală
 • Pardoseală din gresie pentru holuri, bucătării şi băi, respectiv din parchet pentru celelalte încăperi
 • Băi amenajate şi complet utilate cu gresie, faianţă, obiecte sanitare, accesorii.

Pentru amenajările interioare, dezvoltatorul va pune la dispoziţia cumpărătorilor două seturi complete de finisaje, de diferite stiluri şi nuanţe, astfel ca viitorul proprietar să îşi poată alege stilul decorativ în funcţie de preferinţele personale.

Fiecare apartament se bucură de multa lumina naturală, asigurată de spaţiile vitrate mari, şi are o terasă deschisă cu o suprafaţa practică care va permite amenajarea acesteia într-un spaţiu funcţional de răsfăt în aer liber.

Siguranţă şi Confort Maxim

Proiectat să devină un ansamblu reper al pieţei rezidenţiale clujene, Grand Hill atinge toate punctele confortului urban. Pe lângă apartamente de clasă superioară cu privelişti panoramice, clădirea dispune de parcări acoperite şi supraterane, alei pietonale, şi spaţii verzi.

Complexul va fi organizat ca un condominiu cu administrare privată: va avea cale de acces proprie, iar întreaga suprafaţă interioară va fi monitorizată electronic. Accesul în clădire va fi strict controlat, permiţând intrarea doar persoanelor autorizate, acest aspect fiind asigurat şi prin existenţa unui oficiu de recepţie cu program permanent.

Apartamente Grand Hill Residence

Apartamentele vor dispune de toate facilităţile moderne cu accent deosebit pe rafinament şi pragmatism. Ce vei găsi la Grand Hill Residence odată mutat? Iată câteva dintre dotările principale:

 • Fiecare apartament dispune de un distribuitor individual pentru apă caldă şi căldură
 • Toate încăperile sunt încălzite cu calorifere din oţel tip panou, cu un design modern
 • Toate utilităţile, inclusiv apa rece şi electricitatea sunt contorizate individual
 • Toate încăperile vor fi prevăzute cu distribuitoare de semnal telefonic, internet şi TV prin cablu
 • Aparatura de bucătărie va fi alimentată electric şi cu gaz
 • Fiecare apartament va fi echipat cu interfon
 • Toate încăperile living vor dispune de pre-echipare pentru instalaţie de aer condiţionat.

În plus, ansamblul va pune la dispoziţia locatarilor:

 • 47 de locuri de parcare supraterane
 • 101 locuri de parcare subterane dispuse pe două niveluri de subsol
 • locuri de parcare subterane pentru bicicletă

Luca Prest - Dezvoltator

Un partener de încredere pentru constuctiiLuca Prest civile şi industriale.

Facem faţă oricărei provocări.

Compania Luca Prest a fost fondată în 2008, iniţial reprezentată de un grup de 5 ingineri cu experienţă la cele mai mari lucrări din ţară (Iulius Mall Timişoara, Vitan Mall Bucureşti, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava). A urmat o perioadă de dezvoltare masivă, cu un număr mare de proiecte contractate a căror reuşite au condus la extinderea companiei. În anul 2010, Luca Prest ajungea la un număr de peste 70 angajaţi. În 2016 ne mândrim cu un număr de 90 de angajaţi care împart aceleaşi valori: integritate, spirit de iniţiativă, promptitudine şi profesionalism. 

Formată din tineri specialişti cu o gândire orientată spre inovaţie şi evoluţie, echipa Luca Prest abordează orice lucrare cu respect şi dedicare totală, astfel reuşind să ducă la bun sfârşit orice proiect întreprins şi să dezvolte o relaţie fructuoasă cu clienţii săi.

Servicii Luca Prest

 • Parcuri Eoliene
 • Construcţii Civile
 • Construcţii Industriale
 • Construcţii Speciale
 • Antreprenoriat General
 • Proiectare

Pe segmentul construcţiilor civile, compania şi-a început activitatea în anul 2008. Acoperim toate sectoarele pieţei cu acceaşi seriozitate iar printre proiectele noastre reprezentative aminim: Sala Polivalenta Cluj, staţia de epurare Cluj şi Spitalul de boli degenerative Polaris.

Credem că echipa noastră de profesionişti, orientarea către client şi expertiza în domeniul construcţiilor sunt punctele noastre forte care ne propulsează în topul celor mai de încredere companii locale de construcţii.

Coldwell Banker Transilvania - Broker Exclusiv 

Redefinim Serviciile Imobiliare din RomâniaColdwell Banker Transilvania

Coldwell Banker Transilvania este aliatul tău de ȋncredere pentru investiţii imobiliare de succes. Prin cele trei mari divizii – vânzări, ȋnchirieri şi administrare proprietăţi – compania oferă consultanţă imobiliară ce acoperă toate sectoarele pieţei: rezidenţial, comercial, industrial.

Apartamentele Grand Hill se vând prin Coldwell Banker Transilvania cu comision 0% la cumpărător!

Contact Grand Hill Residence

Adresa: Str. Trifoiului nr. 22-28, Cluj-Napoca, jud. Cluj 400478

Tel: 0786 - 884 - 884

Email: office@grandhillresidence.ro