Am implementat un concept nou, inovator, a ceea
ce inseamna ACASA - Comunitatea Rezidentiala Grand Hill Residence

Un loc în care simți că aparții unei comunități, te simți confortabil și în siguranță, te poți relaxa, poți visa și petrece clipe unice împreună cu familia și prietenii tăi.

Proiectul Grand Hill Residence Oradea

Da click pe poza de mai jos si alege-ti apartamentul.

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Vizionare Live

Te invitam in showroom-ul nostru situat in incinta compexului rezidential pe Str. Eforiei nr. 2C Oradea

Cartierul Nufarul, in imediata apropriere a centrului comercial Lotus.

Apartament 2 camere

de la 66.735€

Apartament 3 camere

de la 102.897 €

Apartament 4 camere

de la 195.277 €

Proiectul rezidential Grand Hill Residence Oradea este realizat de catre S.C. Luca Prest S.R.L., societate care a finalizat cu succes si proiectul Grand Hill Residence Cluj-Napoca.

Cu gandul la nevoile vietii moderne , am realizat o comunitate in adevaratul sens al cuvantului care ofera numeroase facilitati.

Intregul ambient este unul reconfortant, trainic care inspira creativitatea, avand o arhitectura moderna, spatii verzi exterioare, terase supraetajate si locuri de joaca pentru copii.

Suprafata desfasurata construita va fi de 47.459 mp. , vor fi 5 corpuri de cladiri cu regim de inaltime P+8, 500 de apartamente cu variatii de spatiu cu 1,2,3, 4 camere si penthouse, 1.900 mp. destinati spatiilor comerciale si 550 de parcari – 320 subterane si 230 supraterane.

Fiecare imobil va avea la ultimul nivel o terasa stil promenada cu banci si alei iluminate la care vor avea acces toti locatarii si invitatii acestora.

Spatiile verzi vor avea suprafata totala de 8.000 mp. si vor fi dedicate locurilor de joaca, zonelor recreative si practicarea sportului in aer liber. 

Primele doua imobile SUNT FINALIZATE, FAZA I & FAZA II.

Corpul de cladire C4 – FAZA I  este SOLD OUT.

Pentru achizitionarea unui apartament in ansamblul rezidential Grand Hill Residence (FAZA II, Corp de cladire C3) verificati disponibilitatea aici sau pentru mai multe informatii click aici

Am inceput lucrarile de execuție a FAZEI 3 a proiectului Grand Hill Residence.
Construim doua corpuri de clădire care vor avea în total 136 apartamente, cu variatii de spatii si cu regim de inaltime P+8.

Corpul de cladire C1 va avea în total 71 apartamente – 54 apartamente cu 2 camere, 15 apartamente cu 3 camere si 2 apartamente cu 4 camere.

Corpul de cladire C2 va avea în total 67 apartamente – 50 apartamente cu 2 camere, 14 apartamente cu 3 camere si 1 apartament cu 4 camere si sunt situate la etajele 1-7.
 
La etajul 8 vor fi DOAR 2 apartamente tip penthouse.
 
Unul dintre apartamente va avea o piscina exterioara cu suprafața de 35 mp.
Spatiile verzi vor avea suprafata totala de 2.200 mp. si vor fi dedicate parcurilor, locurilor de joaca, zonelor recreative si practicarea sportului in aer liber. Corpul de cladire C1 va avea un spatiu de relaxare inedit- terasa la ultimul nivel stil promenadă, cu spatii verzi, alei iluminate și bănci.La parterul blocurilor vor fi amenajate spatii comerciale.
 
Imobilele vor avea 163 parcari subterane si supraterane; adapost A.L.A; stații de încărcare pentru mașinile electrice; ascensoare care respecta dimensiunile minime necesare pentru a putea fi folosite in acelasi timp de catre 13 persoane, de catre persoanele cu dizabilități dar au și dimensiunea minima necesara pentru o targa și un însoțitor, in caz de urgenta.
Pentru mai multe informatii accesati paginile site-ului sau contact 0720 001 243
 

Pentru achizitionarea unui apartament aferent FAZEI 3 – in curs de executie – verificati disponibilitatea: C1 (click aici) si C2 (click aici)

 

" Acasa nu este un loc, e un sentiment " . C. Ahern

EFICIENTA ENERGETICA si CHELTUIELILE DE INTRETINERE MINIME a imobilelor sunt unele din prioritatile noastre:

Suntem prezenți și în mass-media​

Al doilea imobil din cadrul proiectului rezidential Grand Hill Residence Oradea ESTE FINALIZAT.

Imobilul are 66 de apartamente, au un design modern si sunt dispuse pe 8 nivele; 54 de parcari supraterane; 77 de parcari subterane67 de boxe de depozitare; 1 adapost A.L.A. si un spatiu comercial in suprafata de 385 m.p. in care va functiona un magazin alimentar.

Am pus accent și pe amenajarea de spații comune care să faciliteze o viață activă cat si a spatiilor de relaxare exterioare :

– terasă la ultimul nivel stil promenadă, cu alei iluminate și bănci în suprafață de 495 mp.,

– peste parking- ul subteran am amenajat un parc cu alei iluminate si banci, in suprafață totala de 1.300 mp. , în care am plantat peste 20 de specii de arbori și arbuști.

– spatiile verzi au sistem de irigatii automatizat.

Apartamentele cu 2, 3 si 4 camere au variații de spațiu pentru ca tu să poți să-l personalizezi în funcție de nevoile tale.

Locuințele din Grand Hill Residence FAZA II

Pentru achizitionarea unui apartament in ansamblul rezidential Grand Hill Residence (Corp cladire Nr.2) verificati disponibilitatea aici.

Va prezentam tipurile de apartamente

Apartamente 2 camere
0
Apartamente 3 camere
0
Apartament 4 camere
0
Parcari Subterane
0
Parcari Supraterane
0

Spatiile Comune

Holurile, scarile, spatiile dintre etaje sunt zonele comune ale imobilului pe care le folosim zi de zi. Ne dorim sa oferim membrilor comunitatii noastre numeroase facilitati de care sa beneficieze din momentul in care intra in casa de scara si spatiile comune.
Ofera acces RAPID si pot fi reparate sau înlocuite doar acele panouri din zonele unde trebuie intervenit, fără a demonta întreg tavanul. Acesta are rol estetic si practic pentru că maschează instalațiile electrice si de curenti slabi, ventilațiile, instalatiile de alimentare cu apa si termice.
In cazul in care apare o defectiune in interiorul unui imobil, iar proprietarii nu sunt acasa, se poate interveni RAPID la remedierea ei, reducand sau evitand pagubele.
In spatiile comune si baile apartamentelor este realizata in spatiul construit din tavanul casetat si este actionata de un modul programator nemaifiind nevoie de actionarea manuala.
 
Modulele de distributie agent termic Danfoss, contoarele de apa si incalzire sunt instalate intr-un spatiu tehnic individual situat pe hol, in dreptul fiecarui apartament.
 
Respecta dimensiunile minime suficiente pentru a putea fi folosite in acelasi timp de catre 13 persoane, de catre persoanele cu dizabilități dar au și dimensiunea minima necesara pentru o targa și un însoțitor, in caz de urgenta.
In spatiile comune este realizat cu lampi led actionate de senzori de miscare, reducand astfel semnificativ cheltuilele aferente acestuia.
Finisajul peretilor din casa de scara si holuri este realizat din masa de spaclu driscuita . Peretii sunt zugraviti in lavabil.
Treptele scarilor sunt placate cu marmura iar pardoselele holurilor cu placi ceramice.

" Cu gandul la nevoile vietii moderne, am realizat o comunitate in adevaratul sens al cuvantului care ofera numeroase facilitati - stații de încărcare pentru mașinile electrice."

Dimensiunea, capacitatea si specificațiile tehnice ale unui ascensor sunt aspecte importante care trebuie avute în vedere atunci când îți achizitionezi un apartament intr-un imobil de locuinte.

În cadrul comunității rezidențiale Grand Hill Residence , prioritatea noastră sunt necesitatile, siguranta, confortul si asigurarea de facilitati membrilor acesteia.

Ascensoarele marca Kone, care deservesc imobilele comunității noastre, respecta dimensiunile minime necesare pentru a putea fi folosite in acelasi timp de catre 13 persoane, de catre persoanele cu dizabilități dar au și dimensiunea minima necesara pentru o targa și un însoțitor, in caz de urgenta.

CALITATEA – Una dintre prioritatile noastre 

Pentru ca ne dorim sa stii cum a fost construit locul pe care tu il veni numi ACASA, confortul de care vei avea parte, materialele premium folosite cat si dotarile acestuia, iti prezentam stratificatia peretului exterior, stratificatia pardoselii interioare .

Click pe poze pentru a mari

Materialele de calitate folosite si punerea lor in opera cu respectarea standardelor de calitate, au dus la realizarea unui imobil trainic si modern:

Clasa energetica a imobilului este A

Certificatul energetic A al imobilului obtinut reprezinta o dovada a calitatii si eficientei cladirii, indica faptul ca este bine izolat, ca are instalatii performante energetic, pierderi minime de energie pentru inlcalzire, racire sau ventilare, incalzirea apei si iluminat si ofera o imagine de ansamblu asupra costurilor de intretinere.

Eficienta energetica si cheltuielile minime de intretinere – una dintre prioritatile noastre.

Pentru a avea transparenta fata de proprietarii locuintelor, fiecare apartament achizitionat va avea certificatele de garantie pentru lucrarile si materialele folosite.

Acestea se predau cu pereții vopsiți în lavabil alb, prize / întrerupătoare, 1 aparat de aer condiționat si jaluzele acționate electric.

La achiziționarea unui loc de parcare subterană există posibilitatea achiziționării unei boxe de depozitare situată la subsolul blocului.

Amplasare

Cartierul Nufarul, in imediata apropriere a centrului comercial Lotus.

In proximitatea complexului rezidential vei gasi:
– statii pentru mijloacele de transport in comun
– parcul Lotus , Lotus Center si prima gradina botanica in aer liber care se va construi este la 3 minute distanta
– gradinite, scoli
– Universitatea din Oradea si Aquapark Nymphaea este la 6 minute distanta
– Baile Felix sau 1 Mai sunt la 11 minute distanta.
 

Indiferent care ar fi motivul pentru care vei dori sa faci parte din comunitatea noastra :

– o casa pentru familia ta
– un apartament care sa fie aproape de job sau universitate
– un apartament pe care doresti sa-l inchiriezi chiar si in REGIM HOTELIER, LOCATIA acestuia iti ofera posibilitatea indeplinirii obiectivelor tale.

 
 

PARCURI & RELAXARE

DIVERTISMENT

ȘCOALĂ & GRĂDINIȚĂ

SPAȚII COMERCIALE

BĂNCI

TRANSPORT

BUSINESS CENTER

ACCES FACIL SPRE CENTRU

Facilitati si Avantaje

Puncte Forte

Prima etapă finalizată constă dintr-un imobil de 92 apartamente care va avea un regim de înălțime de P+8 și va include:

Apartamente cu 1 Camera
0
Apartamente cu 2 Camere
0
Apartamente cu 3 Camere
0
Etaje
0
Parcari Supraterane
0

A doua etapă finalizată constă dintr-un imobil de 66 apartamente care va avea un regim de înălțime de P+8 și va include:

Apartamente cu 2 camere
0
Apartamente cu 3 camere
0
Apartament cu 4 camere
0
Etaje
0
Parcari Subterane
0
Parcari Supraterane
0
Works with AZEXO page builder