Ridică ștacheta! Poți avea acum casa ta premium!

#apartamenteoradea #finisajepremium #locatiedetop #newhome #betterlife

O comunitate de primă clasă în care primează bunul gust, Grand Hill Residence îți propune un nou stil de viață, dinamic, confortabil, modern!

Acasă, Aproape de Inima Orașului

Situat pe strada Eforiei în Oradea, în imediata vecinătate a complexului comercial Lotus, ansamblul Grand Hill Residence va cuprinde în final 5 corpuri de clădiri rezidențiale. Prima clădire din ansamblu, C4,  va avea 8 etaje și 92 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere.

Lucrările de construcție pentru primul imobil au fost demarate în septembrie 2019, urmând să fie finalizate în primăvara anului 2021.

Grand Hill Residence, o Adresă cu Adevărat de Excepție!

Ansamblul Grand Hill Residence a fost gândit ca un proiect de excepție, din dorința dezvoltatorului de a ridica standardul rezidențial din Oradea la un nou nivel.

De la început beneficiezi de o locație privilegiată în cartierul Nufărul de unde ai acces ușor la magazine, restaurante, școli și spații de divertisment. Ești aproape de tot ceea ce are orașul de pe Criș mai frumos dar te poți și retrage în locul tău de răsfăț atunci când cauți liniște.

Mai mult decât atât, vei fi parte dintr-o comunitate unde accentul cade pe bunăstare și relaxare. Spațiul exterior va fi amenajat în așa fel încât să-ți asigure o stare de bine constantă, cu un spațiu verde ce cuprinde peste 1,100 metri pătrați.

În plus, ca să te poți bucura de serile minunate de vară și de apusurile sublime din Oradea, vei avea acces la un spațiu de recreere comun la înălțime, la propriu și la figurat. Terasele blocurilor sunt amenajate ca și grădină cu loc de relaxare, oferind și o panoramă superbă.

Parcarea va fi de asemenea la îndemână rezidenților, fiecare locuință având un loc de parcare desemnat, inclus în prețul de vânzare. Chiar și aici s-a folosit o soluție inovatoare, parcările fiind parțial înierbate.

Pe lângă faptul că se află chiar lângă Lotus Center, unde locatarii vor găsi o întreagă gamă de magazine și servicii, toate încăperile de la parterul ansamblului vor adăposti spații comerciale oferind locatarilor servicii și oferte comerciale chiar la scara blocului.

Apartamente First Class în Oradea

În ceea ce privește amenajările interioare, poți fi sigur că locuiești în cel mai modern mediu din Oradea.

Toate apartamentele au fost gândite în cel mai mic detaliu, compartimentările sunt practice și funcționale iar materialele folosite la construcție sunt din categoria premium.

Fie că îți dorești un apartament cu 1, 2 sau 3 camere în Oradea, la Grand Hill vei găsi o casă pentru viitorul tău.

Locuințele se vând finisate la cheie, cu finisaje de ultimă generație care includ ușă metalică la intrare, geamuri termopan din tâmplărie PVC, gresie, faianță, parchet, uși interioare, aer condiționat, obiecte sanitare, balustrade din sticlă la balcoane.

Pentru că siguranța locatarilor este în prim plan, accesul în clădire se va face pe baza de video interfon. 

Avantaje

  • Locație de Excepție
  • Apartamente Finisate la Cheie
  • Încălzire prin Pardoseală
  • Parcări parțial înierbate
  • Siguranță

 

Vino să vezi cum arată cea mai modernă comunitate rezidențială din vestul României! Programează o vizită acum!

Works with AZEXO page builder