Proiectul Grand Hill Residence Oradea

Cartierul Nufarul, in imediata apropriere a centrului comercial Lotus.

Proiectul rezidential Grand Hill Residence Oradea este realizat de catre S.C. Luca Prest S.R.L., societate care a finalizat cu succes si proiectul Grand Hill Residence Cluj-Napoca.

Cu gandul la nevoile vietii moderne , am realizat o comunitate in adevaratul sens al cuvantului care ofera numeroase facilitati.

Intregul ambient este unul reconfortant, trainic care inspira creativitatea, avand o arhitectura moderna, spatii verzi exterioare, terase supraetajate si locuri de joaca pentru copii.

Suprafata desfasurata construita va fi de 47.459 mp. , vor fi 5 corpuri de cladiri cu regim de inaltime P+8, 500 de apartamente cu variatii de spatiu cu 1,2,3, 4 camere si penthouse, 1.900 mp. destinati spatiilor comerciale si 550 de parcari – 320 subterane si 230 supraterane.

Fiecare imobil va avea la ultimul nivel o terasa stil promenada cu banci si alei iluminate la care vor avea acces toti locatarii si invitatii acestora.

Spatiile verzi vor avea suprafata totala de 8.000 mp. si vor fi dedicate locurilor de joaca, zonelor recreative si practicarea sportului in aer liber. 

Primele doua imobile SUNT FINALIZATE, FAZA I & FAZA II.

Corpul de cladire Nr.1  este SOLD OUT.

Pentru achizitionarea unui apartament in ansamblul rezidential Grand Hill Residence (Corp cladire Nr.2) verificati disponibilitatea aici sau pentru mai multe informatii click aici

Am inceput lucrarile de execuție a FAZEI 3 a proiectului Grand Hill Residence.
Construim doua corpuri de clădire care vor avea în total 136 apartamente, cu variatii de spatii si cu regim de inaltime P+8.

Corpul de cladire C1 va avea în total 71 apartamente – 54 apartamente cu 2 camere, 15 apartamente cu 3 camere si 2 apartamente cu 4 camere.

Corpul de cladire C2 va avea în total 67 apartamente – 50 apartamente cu 2 camere, 14 apartamente cu 3 camere si 1 apartament cu 4 camere si sunt situate la etajele 1-7.
La etajul 8 vor fi DOAR 2 apartamente tip penthouse.
 
Unul dintre apartamente va avea o piscina exterioara cu suprafața de 35 mp.
Spatiile verzi vor avea suprafata totala de 2.200 mp. si vor fi dedicate parcurilor, locurilor de joaca, zonelor recreative si practicarea sportului in aer liber. Corpul de cladire C1 va avea un spatiu de relaxare inedit- terasa la ultimul nivel stil promenadă, cu spatii verzi, alei iluminate și bănci.La parterul blocurilor vor fi amenajate spatii comerciale.
 
Imobilele vor avea 163 parcari subterane si supraterane; adapost A.L.A; stații de încărcare pentru mașinile electrice; ascensoare care respecta dimensiunile minime necesare pentru a putea fi folosite in acelasi timp de catre 13 persoane, de catre persoanele cu dizabilități dar au și dimensiunea minima necesara pentru o targa și un însoțitor, in caz de urgenta.
Pentru mai multe informatii accesati paginile site-ului sau contact 0720 001 243

 

Pentru achizitionarea unui apartament aferent FAZEI 3 – in curs de executie – verificati disponibilitatea: C1 (click aici) si C2 (click aici)

 
Works with AZEXO page builder