Cartierul Nufărul, una dintre cele mai dinamice zone ale orașului, găzduiește și Lotus Shopping Center, primul centru comercial din Transilvania. În 2019, aici începe și construcția Grand Hill Residence, un ansamblu rezidențial de primă clasă menit să devină un punct de referință pentru evoluția pieței imobiliare orădene.

Dacă alegi să locuiești la Grand Hill Residence, vei fi aproape de tot ceea ce are Oradea mai interesant:

Lotus Mall

La 1 minut de Lotus Mall

Cetatea Oradea si Aquapark Nymphaea

La 6 si respectiv 7 minute de acestea.

Piata Unirii

10 minute distanta

Băile Felix

la 13 minute de stațiunea balneară Băile Felix.

De asemenea, în 8 minute ajungi la Universitatea din Oradea, unul din motoarele orașului unde învaţă peste 18.000 de studenţi.

Ne poți vizita pe strada Eforiei in Oradea sau ne poți contacta online.

Un minunat oraș situat pe râul Crișul Repede, în vestul României, la granița cu Ungaria, Oradea a avut mereu un farmec aparte. Încă din Evul Mediu, cunoscut atunci ca și Varadinum iar mai apoi ca Oradea Mare, orașul a atras un mix de culturi și tipologii etnice, ajungând azi unul dintre cele mai importante centre economice și culturale din țară.
 
Totul impresionează la Oradea, de la spațiul urban aerisit și arhitectura Art Nouveau, la cetățile medievale care acum găzduiesc diverse expoziții de artă, până la Băile Felix sau stațiunea 1 Mai unde orădenii post savura momente de relaxare maximă.
 
Piața Unirii este printre cele mai populare atracții turistice de unde se poate începe explorarea Oradiei. Biserica cu Lună se află aici, o superbă construcție barocă și locaș de cult construită în anii 1790. Denumirea îi este dată de luna din turlă care se deplasează după mișcarea de rotație a lunii în jurul pământului, arătând asfel fazele lunii. Chiar magic am putea spune.
Works with AZEXO page builder