Grand Hill Residence - Oradea face parte din grupul Luca Prest, compania care a dezvoltat cel mai de succes proiect rezidențial al Clujului, Grand Hill Residence - Cluj.

Luca Prest – Un partener de încredere pentru constuctii civile şi industriale.

Facem faţă oricărei provocări.

Echipa Luca Prest abordează orice lucrare cu respect şi dedicare totală, astfel reuşind să ducă la bun sfârşit orice proiect întreprins şi să dezvolte o relaţie fructuoasă cu clienţii săi.

 • Parcuri Eoliene
 • Construcţii Civile
 • Construcţii Industriale
 • Construcţii Speciale
 • Antreprenoriat General
 • Proiectare

Compania Luca Prest, dezvoltatorul complexului Grand Hill Residence, a fost fondată în 2008, iniţial reprezentată de un grup de 5 ingineri cu experienţă la cele mai mari lucrări din ţară.

Printre proiectele de anvergură menționăm IULIUS MALL TIMIŞOARA, VITAN MALL BUCUREŞTI, IULIUS MALL CLUJ, și IULIUS MALL SUCEAVA.

A urmat o perioadă de dezvoltare masivă, cu un număr mare de proiecte contractate a căror reuşite au condus la extinderea companiei. În anul 2016, Luca Prest ajungea la un număr de peste 90 angajaţi si este formată din tineri profesionişți cu o gândire orientată spre inovaţie şi evoluţie

Pe segmentul construcţiilor civile, compania şi-a început activitatea în anul 2008. Acoperim toate segmentele pieţei cu acceaşi seriozitate iar printre proiectele noastre reprezentative aminim: Sala Polivalentă Cluj, stația de epurare Cluj, şi Spitalul de boli degenerative Polaris.

Nu în ultimul rând, Luca Prest a dezvoltat un proiect cu vizibilitate și greutate maximă în Cluj-Napoca, Grand Hill Residence – Cluj.

Cu o arhitectură modernă şi facilităţi de excepţie, ansamblul cuprinde 148 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere dispuse într-o construcţie P+10.

Credem că echipa noastră de profesionişti, orientarea către client, integritatea şi expertiza în domeniul construcţiilor sunt punctele noastre forte care ne propulsează în topul celor mai de încredere companii de construcţii.

Grand Hill Residence

Ansamblul Grand Hill Residence va fi construit pe strada Eforiei în Oradea și va avea o suprafață construită desfășurată de 47.459 metri pătrați. Complexul va cuprinde în final 5 corpuri de clădiri gândite astfel încât să creeze o comunitate aparte, sigură și confortabilă, pentru cei care vor alege să locuiască aici.

Prima etapă constă dintr-un imobil de 92 apartamente care va avea un regim de înălțime de P+8 și va include:

44Apartamente cu 1 camera
33Apartamente cu 2 camere
15Apartamente cu 3 camere
8Etaje

  AZEXO - Image Map for WordPress

   Grand Hill Residence își dorește să ofere un nou standard rezidențial pentru cei care vor o casă nouă în orașul cu cea mai frumoasă dezvoltare din ultimii ani.

  LOCATIE

  Str. Eforiei nr. 2C, Oradea

  TELEFON

  +4 0720 001 243

  EMAIL

  vanzari@grandhillresidence.ro