Luca Prest - Un partener de încredere pentru constucţii civile şi industriale.

Grand Hill Residence - Oradea face parte din grupul Luca Prest, compania care a dezvoltat cel mai de succes proiect rezidențial al Clujului, Grand Hill Residence - Cluj.

Facem faţă oricărei provocări.

Echipa Luca Prest abordează orice lucrare cu respect şi dedicare totală, astfel reuşind să ducă la bun sfârşit orice proiect întreprins şi să dezvolte o relaţie fructuoasă cu clienţii săi.

Compania Luca Prest, dezvoltatorul complexului Grand Hill Residence, a fost fondată în 2008, iniţial reprezentată de un grup de 5 ingineri cu experienţă la cele mai mari lucrări din ţară.

Printre proiectele de anvergură menționăm IULIUS MALL TIMIŞOARA, VITAN MALL BUCUREŞTI, IULIUS MALL CLUJ, și IULIUS MALL SUCEAVA.

A urmat o perioadă de dezvoltare masivă, cu un număr mare de proiecte contractate a căror reuşite au condus la extinderea companiei. În anul 2016, Luca Prest ajungea la un număr de peste 90 angajaţi si este formată din tineri profesionişti cu o gândire orientată spre inovaţie şi evoluţie

Pe segmentul construcţiilor civile, compania şi-a început activitatea în anul 2008. Acoperim toate segmentele pieţei cu aceeaşi seriozitate iar printre proiectele noastre reprezentative amintim: Sala Polivalentă Cluj, stația de epurare Cluj, şi Spitalul de boli degenerative Polaris.

Nu în ultimul rând, Luca Prest a dezvoltat un proiect cu vizibilitate și greutate maximă în Cluj-Napoca, Grand Hill Residence – Cluj.

Cu o arhitectură modernă şi facilităţi de excepţie, ansamblul cuprinde 148 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere dispuse într-o construcţie P+10.

Credem că echipa noastră de profesionişti, orientarea către client, integritatea şi expertiza în domeniul construcţiilor sunt punctele noastre forte care ne propulsează în topul celor mai de încredere companii de construcţii.

Ansamblul Grand Hill Residence va fi construit pe strada Eforiei în Oradea și va avea o suprafață construită desfășurată de 47.459 metri pătrați. Complexul va cuprinde în final 5 corpuri de clădiri gândite astfel încât să creeze o comunitate aparte, sigură și confortabilă, pentru cei care vor alege să locuiască aici.

Prima etapă finalizată constă dintr-un imobil de 92 apartamente care va avea un regim de înălțime de P+8 și va include:

0
Apartamente 1 Camera
0
Apartamente cu 2 Camere
0
Apartamente cu 3 Camere
0
Etaje

Locuințele din Grand Hill Residence FAZA II sunt dispuse astfel:

0
Apartamente 2 camere
0
Apartament 4 camere
0
Apartamente 3 camere
0
Parcari Subterane
0
Parcari Supraterane
Works with AZEXO page builder